Днес ще ви дам съвети какво да избягвате като образи ако сте 35+ и ще наблегна на това как може да си създадете интересен образ и да изглеждате прекрасно без оглед на възрастови ограничения.


КАКВО Е ВАЖНО ДА НАПРАВИМ!

-Наблегнете на минимализма в дрехата! Винаги изглежда стилно. Понякога комплект от 2-3 базови вещи може да направи чудеса!
-Използвайте дрехи и обувки в съвременни кройки. Може да си купите 2-3 вещи и то не е задължително да са скъпи, но в съвременна кройка. Не ултра модерна – просто съвременна.
-Правилно и красиво съчетание на цветовете според вашия цветотип! Два най-тъмни и съответно най-светли базови цвята съчетани с 2-3 акцентни цвята подходящи за портретната ви зона могат да направят чудеса и да ви създадат перфектния гардероб.
-Акцент на обувките и модерни чанти. Съветът ми за всяка дама, която уважава себе си е да инвестира в по-скъпа базова и удобна чанта, която да обиграва поне 70% от гардероба й. Обувките е важно да не са остарял фасон, защото могат да развалят целия образ, но там трябва да се съобразим с особеностите на стъпалото и комфорта, за да ги съхраним здрави.
За тези които са по-приглушени като външност и не обичат ярки съчетания добавяйте акцентния си цвят в чанта или аксесоар (бижу, обеци, брошка, ръкавици, шапка), според зоната си на комфорт. Това ще придаде фокусна точна на образа и ще задържи погледа, а и вие ще се чувствате различно, повярвайте!

Важното е да ви е ясно какво впечатление искате да направите и как това ще ви помогне в ежедневието да постигате по-лесно целите си!

Pin It on Pinterest

Share This

Share this post with your friends!