Експериментирай с външния си вид!

Когато нямате увереност какво точно ви отива е добре да пробвате дрехи, дори когато смятате, че не са ваши. 

Ако се боите да внедрите в образи си трендови неща, започнете с по-спокойни варианти. 

Например умерен овърсайз, панталони с по-права кройка вместо скини, принт не в дрехата, а в аксесоарите.Тогава напълно безопасно ще почувствате доколко конкретния тренд е подходящ за вас.

Особено когато сте в търсене на стила си е важно да се доверите на очите си, на интуицията си, на огледалото. От детайлите и дреболиите се състои безупречния ни образ.

Самата аз преди да си направя пълния стилен анализ не бях уверена за някой нюанси на цветове, форми на принтове, кройки и стил дрехи. Но. когато влизам в магазина просто вземам дрехата и я слагам пред лицето си, защото очите ни не винаги помнят нюансите на цветовете, които предполагаме, че ни отиват. 

Също ви препоръчвам да се снимате, дори и да не купите дрехата, просто за да разгледате после как ви стои и да имате реалната представа на къде може да се движите в стила си.

Защото когато си купувате поредния панталон в кройката, която сте уверени, че ви отива, макар и в различен цвят, вие отново се връщате към старото и изпитаното, а това няма да внесе разнообразие в гардероба ви.

А ако ви е трудно да се ориентирате в морето от модели, принтове, цветове и модни тенденции, може да се запишете в моята авторска програма „Наръчник на стилната жена“. 

След подробен разговор с вас, аз ви предлагам ясна система от анализи, която е лична разработка от методи за онлайн тестване на цветове, принтове, кройки и стилове на дрехи на тренажор, където клиента ясно вижда какво му отива и след това лесно разпознава дрехата, която е негова. 

Но главното е да не се боите да екпериментирате. Нов цвят, съчетание, принт, детайл, аксесоар – търсете нещо ново. Както се казва, това може да е нещо малко, но винаги ще внесе интересен елемент в образа ви. 

А сега, обичате ли да експериментирате с дрехи различни от това, което сте свикнали да си купувате традиционно или залагате на сигурното? 

Pin It on Pinterest

Share This

Share this post with your friends!