Програма „Пълна промяна на стила“

Програма „Пълна промяна на стила“

Създадената от мен програма е пълен цветови и стилен персонализиран анализ, който показва всички физически параметри, с цел улесняване избора на дрехи и постигане на перфектна визия.

Как да преобразим стила си?

Искаш ли да имаш красив и функционален гардероб, с който всеки ден да изглеждаш стилна, неотразима и различна?

Затвори очи и си представи, че като отвориш гардероба си, пред теб стоят 20 различни стилни комбинации на дрехите ти, с които още утре ще се чувстваш стилна, уверена и неотразима.  Хората ще се обръщат след теб, приятелките ще те гледат със завист, а мъжът ти отново ще те гледа с възхищение, със сигурност и други мъже). Остава само да избереш коя искаш да бъдеш днес! Дрехите ще ти подхождат на фигурата, ще сияеш в цветовете им и идеално ще подчертават достойнствата ти. Най-после гардеробът ти ще  стане функционален, а дрехите ще ти носят удоволствие, увереност и радост. 

Програмата съчетава двата основни анализа – Цветови анализ и Личен стил и се състои от 3 онлайн срещи, за които ми трябва добра интернет връзка. 

Ето какво се случва обикновено. Гардеробът е претрупан от вещи, които са ти омръзнали до болка, някои от тях не носиш, други обличаш с неудоволствие, трети чакат реда си като отслабнеш може би. 

Или са разнопланови и не се съчетават по между си, а може би еднотипни и са ти омръзнали. Други си стоят с етикетите и чакат по-добри времена! В резултат подаряваш на роднини или продаваш на безценица и пак си със старите дрехи! 

Какво включва нашата Програма „Пълна промяна на стила“?

Започваме от това как искаш да те възприемат хората и какво впечатление да направиш според целите и задачите в живота си, така работим на всички нива. Ще открием кои психотипи имаш заложени в себе си, кой от тях е доминантен и как да ги адаптираш според лайфстайла и целите в живота ти.

Продължаваме с обсъждане на цветове, цветови комбинации, контрасти и мащаби, които са изгодни за теб, как да ги носиш и съчетаваш. Ще тестваме на специален тренажор принтове, за да подберем тези които ти отиват, както и твоите неутрални и акцентни цветове и най-вече цветовете, които да избягваш.

Третата среща е посветена на физикалните особености на тялото: какво да прикриеш и какво да акцентираш, за да изглеждате по начина по който желаеш. Това е анализ, който правя на чертите на лицето и телосложението на специални тренажори и комбинирам стройна система от закономерности в линии, пропорции и мащаби и най-вече професионалното си виждане на стилист.

Срещите са онлайн, в удобно за мен и теб време, а накрая получаваш файл от 17-18 страници с твоя „Персонален наръчник за пълна промяна“, където всичко е описано и можете да си го препрочиташ при нужда.

Какво получаваш като резултат:

  • Огромна база знания за себе си улесняваща процеса на избор на дрехи оттук нататък
  • Пазаруването ще се превърне от безцелен в осъзнат процес
  • Ще внедриш в гардероба си нови артикули, които подхождат идеално на новото ти АЗ
  • Ще ти спести маса пари и време от неподходящи покупки, които трупат вина и неудовлетворение в гардероба ви
  • Ще бъдеш всеки ден стилна и с различни визии, които ще те утвърждават като  успешна и красива жена

Цена на услугата: 300 лв.

Какво включва нашата Програма "Пълна промяна на стила"?
  • Ще придобиеш увереност в себе си и в избора си независимо от възрастта и силуета
  • Ще ти препоръчам магазини където да пазаруваш според формите на тялото си
  • Но най-важното е резултата – моите клиенти разбират колко уникални и неповторими са те и преоткриват своята индивидуалност, за да живеят щастливо в хармония и баланс с себе си и партньора си.

Изберете правилната услуга за себе си и придобийте увереността, за която винаги сте мечтали! Вижте как можете да постигнете всичко това тук!

Ако искате да се запишете за програма, консултация или повече информация, попълнете формата и нашият екип ще ви се обади до 24 часа.

Всеки попълнил формата получава 15 минутна БЕЗПЛАТНА КОНСУЛТАЦИЯ!

Pin It on Pinterest