Консулт със стилист – Защо ни е така необходим?

  1. Страх от критика. Аз като стилист никога не критикувам своите клиенти, аз ги разбирам и заедно се опитваме да открием начин да развием стила и да намерим решения. 
  2. Убеденост, че всеки разбира от стил и няма нужда някой да му казва какво да облече. Определено винаги има какво да се научи. Аз самата преминавайки курсовете научих много за себе си и за стила си. 
  3. Към стилиста се обръщат само хора без вкус. Това означава ли, че към психолога се обръщат само психопати. В крайна сметка и маникюр можем да си направим сами, но дали резултатът ще е същият?
  4. Страхът от промяна. Той съществува във всички, но в крайна сметка нали за това сте отишли при стилист? И трябва да сте готови за нея!
  5. Страх от високите цени на услугите на стилиста. 

Направете следното упражнение. Извадете всички дрехи от гардероба си, които не носите или носите с неудоволствие и сметнете колко сте изхарчили! Не сте ги дали на стилист, но сте ги дали в магазините. В крайна сметка шопинга със стилист може да ви излезе по-евтино от ежегодните разходи по дрехи, които не носите.

  1. Възрастови ограничения. „Твърде млада съм и всичко ми отива.“ Или пък: „Защо на тази възраст да ползвам стилист?“
  2. Стилиста може да ми забрани да си нося любимите дрехи. Ако много обичате някоя дреха, но не ви отива много, то стилиста ще намери начин да обиграе образа и да й даде втори шанс.

И най-вероятно хиляди още страхове и въпроси, които се въртят в главата ви. Но животът показва, че преодолявайки страховете си, човек прави крачка напред. Когато търсиш себе си, светът може да ти предложи невероятни бонуси като награда. А важното е да си вярваме и да преминаваме по пътя си със стил! Открий своя стил с Програмата Личен стил!

Преодолей страховете си! Възползвай се от услугите на специалист сега!

Pin It on Pinterest

Share This

Share this post with your friends!