Аз, твърдо ДА!
Съмнявам се, че има партньори, които са доволни когато жената до тях изглежда небрежна и неугледно. Всеки мъж би желал да има до себе си жена, която е не само интелигентна и успешна, но също така стилна и добре облечена.

Инстинктивно се стремим към хора, с който да се гордеем и с които да си подхождаме… да бъдем „хубава двойка“, дори и понякога да не си го признаваме. Естествено за една връзка не е важно единствено кой как изглежда, а кой как вижда партньора си…и за всеки човек има друг човек, който да го прави щастлив. Но когато полагаме грижа за себе си и за външния си вид, ние полагаме грижа и за връзката си и уважение към себе си и партньора си.

Наскоро имах дама, която сподели с мен, че съпругът й бил много взискателен по отношение на дрехите, които облича и след нашите сесии започнал да й прави по-често комплименти и да й обръща специално внимание. Това определено я направи по – уверена и повиши самочувствието й не само по отношение на самата нея, но и по
отношение на връзката с партньора.
Това определено беше прекрасен „бонус“ от нашите сесии, което силно ме зарадва, защото определено човек може да получи много такива бонуси след своята стилна промяна.

Ако и вие искате да намерите вашата стилна формула, ще се радвам да ви бъда полезна и ви гарантирам, че тя върви в комплект с още бонуси които идват с промяната във вас.
А сега ще ви задам още един въпрос:
Знаете ли, че увереността от това как изглеждаме ни прави по-добър партньор?

Pin It on Pinterest

Share This

Share this post with your friends!