Моята история

Добре дошли!

Казвам се Десислава Димитрова и щом сте дошли на тази страница, значи вече имате отношение към стила. Виждала съм как моите клиенти започват от „Не харесвам себе си“ „Стилът ми не става“ „Ще изчакам да отслабна и тогава ще започна“.

Мили дами, животът и тук и сега и не заслужавате да чакате за да бъдете щастливи и успешни!

Аз съм сертифициран стилист имиджмейкър ,мотиватор.

Много обичам да инвестирам енергия в дами, които имат отношение към стила и обичат да работят върху себе и да се развиват. Моят таргет е ерудираната жена, която се стреми към себе си и иска да живее автентично и уникално през себе си.

Моята история-Style by Desi
Какво Ви обещава Style By Desi?

Обещавам ви 3 неща:

Да ви помогна да изградите успешни отношения със себе си и да се чувствате щастлива всеки ден от начина по който изглеждате и впечатлението което правите.

За мен са важни вашите резултати и как да ги постигнете. Как да пренастроите съзнанието си за промени и как реално да ги получите.

Смятам, че самооценката е пряко свързана с начина по който изглеждаме и умението да правим точното впечатление за да сме успешни в работа си.

За мен жената е като картина. Съгласни ли сте с мен?

Като художник какъвто наистина съм, аз водя жената в избора на най-подходящите за нея цветове, принтове, материии, текстури, форми и кройки, които й стоят великолепно и я карат да се чувства красива и женствена.

В резултат тя получава един удобен и функционален гардероб с дрехи, в които когато се облече и се погледне в огледалото да си каже: „Уау, аз наистина съм уникална!“

Освен това този гардероб й спестяла маса пари от всички онези емоционални покупки, които трупат вина и неудовлетворение в шкафовете. 

Разпознавате ли се в тази жена?

Ако да, ще се радвам да се видим на мои лични сесии или в обучителните ми групи по стил, където не само се учим, но и се забавляваме и създаваме една прекрасна женска атмосфера.

Жената е като картина!

Pin It on Pinterest