Трябва ли да се консултираме със стилист?

Може би много от Вас се питат – Трябва ли да се консултираме със стилист? Забелязала съм, че хората на е са склонни да ползват услугите на стилистите поради следните причини:

  • Страх от критика. Аз като стилист никога не критикувам своите клиенти, аз ги разбирам и заедно се опитваме да открием начин да развием стила и да намерим решения.
  • Убеденост, че всеки разбира от стил и няма нужда някой да му казва какво да облече. Определено винаги има какво да се научи. Аз самата преминавайки курсовете научих много за себе си и за стила си.
  • Към стилиста се обръщат само хора без вкус. В крайна сметка и прическа и маникюр можем да си направим сами, но дали резултатът ще е същият?
  • Страхът от промяна. Той съществува във всички, но в крайна сметка това влиза в момента на посещението при стилист? И трябва да сте готови за нея!
  • Страх от високите цени на услугите на стилиста.

Направете следното упражнение. Извадете всички дрехи от гардероба си, които не носите или носите с неудоволствие и сметнете колко сте изхарчили! Не сте ги дали на стилист, но сте ги дали в магазините. В крайна сметка шопинга със стилист може да ви излезе по-евтино от ежегодните разходи по дрехи, които не носите.

  • Възрастови ограничения. „Твърде млада съм и всичко ми отива.“ Или пък: „Защо на тази възраст да ползвам стилист?“
  • Стилиста може да ми забрани да си нося любимите дрехи. Ако много обичате някоя дреха, но не ви отива много, то стилиста ще намери начин да обиграе образа и да й даде втори шанс!

И най-вероятно хиляди още страхове и въпроси, които се въртят в главата ви. Но животът показва, че преодолявайки страховете си, човек прави крачка напред. Когато търсиш себе си, светът може да ти предложи невероятни бонуси като награда. А важното е да си вярваме и да преминаваме по пътя си със стил!

Открий своя личен стил сега!

Pin It on Pinterest

Share This

Share this post with your friends!