Ако имате въпроси за това как да обзаведете и подредите дома си, ще се обърнете към интериорен дизайнер. Ако се интересувате от здравословно хранене, ще потърсите нутриционист или диетолог. Ако сте в период на емоционален спад и не можете да се справите с това, ще се свържете с психолог. Разбира се, ако искате да чуете професионално мнение на специалист. По същият начин, ако имате въпроси и съмнения по отношение на външния си вид, както и любопитство към възможността за по-пълно изразяване чрез дрехите, цветовете и стила, тогава бихте могли да се обърнете към личен стилист и имидж консултант.

Разбира се всеки притежава личен вкус, свои предпочитания и усещания за форми и цветове. Но със сигурност не всеки познава в детайли закономерностите и логиката на стила. 

Консултацията със стилист имиджмейкър не означава непременно, че имате проблем с външния вид или че сте неспособни да се обличате. Напротив, моят опит показва, че този вид услуги използват хора, които изглеждат прекрасно, имат усет и вкус за дрехи, но искат да го развият и надградят. Защото съветите, които ще получите не са субективно мнение на близки или приятелка, които ще  кажат просто: „Не ми харесваш нещо как си облечена“ или „Нещо липсва, но не знам какво“.

Топ причини да се консултирате с имидж консултант

Ролята на личният стилист е да аргументира и да обясни понятно защо дадена визия не е добре построена и какво липсва на дрехата, за да стои по начина, по който бихте желали. Благодарение на това ще започнете да разбирате собствения си избор и да пазарувате осъзнато, а не хаотично и под влияние на емоцията. Това е нещо като „да получиш просветление за външния си вид“. Ще се научите да изследвате логиката и системата на вашия стил. Това е знание за цял живот и съзнателен избор по отношение на облеклото. Това знание ще ви спести както пари, така и време и излишна енергия. 

Тук ще споделя няколко причини за консултация с имидж консултант и личен стилист:

Ще опознаете себе си по-добре и ще развиете личния си стил в съответствие с това

Моето лично мнение е, че ние цял живот се опознаваме и развиваме. Това важи със същата сила и за стила. Ако имате съмнения, затруднения или любопитство към възможността за изразяване чрез дрехите, консултантът по цветови анализ и стил ще ви бъде от огромна полза. Професионалната обратна връзка по отношение на вашите специфики ще ви даде ценна информация какви форми, линии, десени, материи и аксесоари да избирате за себе си.

Ще сте наясно как да пазарувате и ще спестите пари от излишни емоционални покупки

Истината е, че в повечето случаи подхождаме към шопинга емоционално, а не рационално и въз основа на ясно изградена система и разбиране какво реално ни трябва. Задачата на личния стилист е да даде обективно и професионално система, която работи точно за вас.

Ще знаете как да се обличате според личните си особености и форми

Истината е, че някои хора просто нямат усещане за стил, цветове, съчетания, пропорции и мащаби. И в това няма нищо лошо. Когато преминете през стилен анализ, ще разберете колко много възможности за стилни комбинации има, и то конкретно за вас.

Ще се обличате и пазарувате само според лайфстайла си

Често си купуваме дрехи, които много ни харесват и привличат, но се оказва реално, че няма къде да ги облечем. Това води до гардероб, пълен с дрехи за вечерно излизане и липса на такива за ежедневно носене.  

Ще повишите увереността си, както за начина, по който изглеждате, така и цялостно

Професионалното мнение на консултанта може да помогне да промените призмата, през която самите вие се виждате. Съответно да повиши увереността ви и да доведе по положителни трансформации в останалите сфери от живота ви. 

Защо да се възползвате от безплатна консултация със стилист? 

Безплатният консулт ще ви  помогне да се ориентиратте в различните стилни услуги и ще разберете коя работи най-добре за вас. 

Ще можете да зададете въпроси, които лично ви вълнуват и проблеми, които имате, за да създадете функционален и умен гардероб, който работи точно за вас. Ще получите обратна връзка за стила си и ще ви помогна да го развиете и надградите с това, което ти липсва в него. Ще ви помогна да разберете проблемите и затрудненията, които изпитвате  по отношение на създаването на своя мечтан гардероб. Ще се запознаете с мен и моята работа и ако прецените в рамките на 15 минути, че аз съм човека, на който да се доверите, ще стартираме стилната ви промяна. 

Може би не осъзнавате къде точно е проблемът и безплатната консултация с имидж консултант може да ви помогне да стигнете до същината му и да го решите по-лесно. Дори и да не сте сигурни, но имате любопитство какво може да се постигне с помощта на личен стилист, безплатния консулт може да ви помогне да разберете. 

Изберете подходящата услуга за вас и заповядайте на безплатна консултация!

Програма Цветови анализ

Програмата Цветови анализ е за вас ако:

 • Ако искате промяна и усещате, че цветовете, които носите не ви изразяват и са твърде скучни и неутрални;
 • Ако черните и тъмни цветове са завладели гардероба ви и трудно правите красиви цветови съчетания с дрехи, аксесоари и бижута;
 • Ако в гардероба ви има разнородни цветове, които трудно влизат в съчетания и носите по-малко от 40-50% от дрехите си;
 • Ако се затормозявате сутрин да подберете хармонична и красива цветова комбинация за цялостния си аутфит, включително с аксесоари.

Затрудненията, които споделят моите клиентки, са свързани с желанието да избягат от традиционното черно и да правят сочни и красиви цветни съчетания. 

Често ми задават въпроси като: „Какъв цвят чанта да избера, за да отива на цялостния ми аутфит и да не е черна?“, “Какъв цвят обувки биха подхождали на повечето ми панталони?”,  „Какъв цвят сако или палто да си купя, за да подхожда на дрехите от гардероба ми?“

Програма Личен стил 

Стайлинг анализът е за вас ако:

 • Търсите своя индивидуален стил, който да пасне на целите ви и да ви води към успех;
 • Не сте доволни от досегашния си стил и искате да го промените;
 • Имате нужда от съдействие за комбиниране на дрехите така, че да подхождат идеално на фигурата ви;
 • Гардеробът ви е пълен с еднотипни модели рокли, поли и панталони, които са ви до болка омръзнали;
 • Имате много разнопланови по стил дрехи, които не се комбинират помежду си;
 • Губите много време по магазините в избора на правилните за вас дрехи;
 • Правите емоционални покупки, които после не носите и в крайна сметка ходите с едни и същи дрехи.

Пълна имидж програма

За да изглеждате стилно не е нужно да подражавате на стила на друг, нито да сте на върха на вълната от променящи се модни тенденции. Това, което е нужно да знаете, е кое подчертава вашата уникална личност и как да го използвате. Да разграничите това, което ви харесва, с това, което ви подхожда. 

Пълната промяна на стила е комбинация от предните две програми и е най-цялостният анализ, който е необходим на една жена, за да създаде своя мечтан перфектен гардероб. Това е пакетна услуга, която съчетава Цветови анализ и определяне на Личен стил на обличане.

Какво получавате като резултат:

 • Огромна база знания за себе си, улесняваща процеса на избор на дрехи като цветове, кройки, форми, обеми и принтове; 
 • Пазаруването ще се превърне от безцелен в осъзнат процес;
 • Ще внедрите в гардероба си нови артикули, които подхождат идеално на новото ви АЗ;
 • Програмата ще ви спести маса пари и време от неподходящи покупки, които трупат вина и неудовлетворение в гардероба ви;
 • Ще бъдете всеки ден стилна и с различни визии, които ще ви утвърждават като  успешна и красива жена;
 • Ще придобиете увереност в себе си и в избора ви, независимо от възрастта и силуета;
 • Ще ви препоръчам магазини, където да пазарувате според формите на тялото си.

Детокс на гардероба

Предполагам, че фразата „Нямам какво да облека за довечера“ ви е до болка позната. Веднъж открили своите цветове и стил, ще започнете да експериментирате с новото, което означава че ви предстои да пречистити гардероба си от стари и неподходящи дрехи и да започнете успешно да съчетавате любимите си дрехи с новите си попълнения, за да улесните максимално живота си. След като заедно изградим един базов гардероб, няма да се налага да стоите безпомощно сутрин преди работа или пък вечер за парти, а ще се обличате за секунди лесно и стилно! Може да се използва офлайн и онлайн.

В резултат на проведения разбор на гардероба ще получите:

 • Ясно разбиране какви вещи в гардероба си заслужава да оставите и как да ги комбинирате помежду им;
 • Ще имате готови различни комбинации от своите дрехи за всеки ден и повод, а обличайки ги ще се чувствате уверено, стилно и привлекателно;
 • Ще получите списък с вещи, които е необходимо да закупите, за да можете да носите дрехите си на 100%;
 • С тази програма ще направим истински стилен рестарт на гардероба ви;
 • И главното – ще се обличате сутрин за 5 минути и винаги ще изглеждате великолепно! 

Ако имате въпроси, затруднения, съмнения или любопитство към възможността за изразяване чрез дрехите, цветовете или стила, ще се радвам да се видим на безплатен консулт с мен. Информацията, която ще получите, ще е обективна, практична и за цял живот. 

„Животът е твърде кратък, живейте го със стил!“

Pin It on Pinterest

Share This

Share this post with your friends!