Имидж пакет „Пълно стилно преобразяване“

стилно преобразяване

Този пакет включва всичко от Програма „Старт в промяна на стила“ + Разбор и детокс на гардероба . Това е програма, която променя цялостния имидж и начинът, по който искаме да ни възприемат и да въздействаме, това, което казваме с външния си вид без да говорим. Най-изгодната програма по отношение на инвестиция и бързина на резултатите. Освен всички знания за себе си, които получаваш, спестяваш от шопинг асистенция, правим разбор на съществуващия гардероб и получаваш дългосрочна подкрепа.

В нея използвам авторската си 3 Вижън система, в която съм съчетала опита и знанията си на художник, стилист-имиджмейкър и психолог в стила. Тази система помага на жените лесно и бързо да намерят точния за тях стил и кардинално да променят гардероба си. Програма “Пълно стилно преобразяване” води до други положителни промени в живота, тласка увереността на жената и й помага да открие богинята в себе си. Клиентките споделят за промени като отслабване, започват да се харесват и дори намират точния партньор в живота.

С този пакет не само ще преминеш от теория към практика, но ще обновиш напълно гардероба си на база придобитите знания, като се освободиш от ненужните вещи, които трупат прах и вина. Ще създадем един съвършено различен имидж, който отразява истинското ти АЗ, твоите мечти и цели и ще ти помага да ги постигаш с успеха, който заслужаваш. С новото ти АЗ ще се чувстваш на 100% в дрехите си, които служат и разкриват пълния ти потенциал на жена, личност и експерт в областта ти

Каква е продължителността на програмата?

Продължителността на програмата е 6 седмици и протича в няколко срещи по договаряне. Аз ще бъда до теб в този процес на промяна, който често е нелек и доста трудоемък. Ще те подкрепям и давам насоки. Ще получаваш съвети и рекомендации за вещите, които пазаруваш, за да можеш след това да го правиш сама, максимално ефективно и без грешки. И като финал не просто един шопинг, а процес в който ще набавяш вещите и уменията, необходими за твоят нов имидж.

За кого е подходяща тази трансформираща програма?

Подходяща е за дами, които кардинално не харесват стила си и искат цялостна имидж промяна. Ако се чувстваш недоволна от външността си, от дрехите в гардероба, които не те радват, а те фрустрират. Нямаш време, идеи, липсва ти креативност, за да създадеш работещ и комбинативен гардероб. Пазаруването за теб е като тото, веднъж се получава, друг път е пълна трагедия. А може би шопинга е истинско мъчение и трудоемък процес. Никога не намираш дрехи за твоята фигура, стил и вкус и се връщаш с празни ръце или дреха, която никога не обличаш. Пазаруваш емоционално и у няма с какво да съчетаеш покупките си после. Губиш се в асортимента на магазините, искаш да изглеждаш различно и актуално. Но не знаеш как да адаптираш модните тенденции към своите дрехи и аксесоари в гардероба. Искаш някой да ти помогне да създадеш малък, но силно комбинативен гардероб, в който да има разнообразие и да лъха класа и стил. Омръзнало ти е от скучните и еднообразни вещи и носиш само 10 % от дрехите си. И разбира се проблемът “ Няма какво да облека“ за важен повод, бизнес вечеря или ежедневие. Това е перфектният избор за жена, която има нужда от нов имидж, нова перспектива и посока в живота си. Жена, която е в период на важни жизнени промени и има нужда от цялостен нов поглед към себе си и живота си, за да реализира своя максимален потенциал.

 

Цена: 790 лв.

програма стилно преобразяване

Какво получаваш от програмата?

 

  • Подробен писмен файл с обяснения, рекомендации и съвети от консултите ни.
  • Look Book със стилни визии, които веднага можеш да внедриш в гардероба си.
  • Тренажор с цветови комбинации за твоята комплексност, които веднага да използваш.
  • Онлайн цветова палитра, с която да пазаруваш лесно и удобно.
  • Видео запис на срещите ни в платформата ZOOM.
  • Ще ти препоръчам магазини, където да пазаруваш според фигурата и психотипа си.
  • ПОДАРЪК – предложение за капсулен гардероб в цветовете, които не само ти отиват, но и правят максимален брой съчетания по между си.
  • · Списък на вещите, които е необходимо да докупиш в дългосрочен и краткосрочен план.
  • Снимки на новите визии, които сме създали с вещите от досегашния ти гардероб.
  • Моята постоянна подкрепа при избор на новите вещи до края на програмата.

С цел избиране на най-добрата услуга лично за теб, имаш възможност за 15-минутна безплатна първоначална консултация с мен, за да определим максимално добре твоите нужди!

Всеки попълнил формата получава 15 минутна БЕЗПЛАТНА КОНСУЛТАЦИЯ!

Pin It on Pinterest