Програма „Пълна промяна на стила“

Програма „Пълна промяна на стила“

Как да преобразим стила си?

Искаш ли да имаш красив и функционален гардероб, с който всеки ден да изглеждаш стилна, неотразима и различна?

Ако си загубила вдъхновение или си спряла да се харесваш, а може би ти трябва пълна стилна промяна в унисон с новото ти АЗ, тогава тази програма е за теб!

Затвори очи и си представи, че когато отвориш гардероба си, пред теб стоят 50 различни, готови за обличане стилни комбинации на дрехите ти, с които още утре ще се чувстваш стилна, уверена и неотразима. Хората ще се обръщат след теб, приятелките ще те гледат със завист, а мъжът ти отново ще те гледа с възхищение, със сигурност други мъже също!

Остава само да избереш коя искаш да бъдеш днес! Дрехите ще стоят перфектно на фигурата ти, ще сияеш в цветовете им и идеално ще подчертават достойнствата ти. Най-после гардеробът ти ще стане разнообразен и функционален, а дрехите ще ти носят удоволствие, увереност и радост.

За съжаление обаче в повечето случаи не е така. Ето какво се случва обикновено: Гардеробът е претрупан от вещи, които са ти омръзнали до болка, някои от тях не носиш, други обличаш с неудоволствие, трети чакат реда си за когато може би отслабнеш. Или са разнопланови и не се съчетават по между си, а може би еднотипни и са ти омръзнали. Други си стоят с етикетите и чакат по-добри времена! В резултат подаряваш на роднини или продаваш на безценица и пак си със старите дрехи!

Какво включва нашата Програма „Пълна промяна на стила“?

Програмата „Пълна промяна на стила“ съчетава двата основни анализа – “Цветови анализ  и “Личен стили се състои от 3 онлайн срещи, провеждани във вайбър или месинджър, за които ни трябва само добра интернет връзка. Ако си от Варна, програмата може да протече и на живо.

Създадената от мен програма е пълен персонализиран цветови и стилен  анализ, който показва всички физически параметри, с цел улесняване избора на дрехи и постигане на перфектна визия.

Първа среща

В първата среща се концентрираме върху това как искаш да те възприемат хората и какво впечатление да направиш, според целите и задачите в живота си. Ще получиш няколко въпросника и тестове за попълване, чиято цел е да открием кои психотипи имаш заложени в себе си. Търсим кой от тях е доминантен и как да ги адаптираш според лайфстайла и целите в живота си. Психотипите ни помагат да разберем как характера ни влияе върху инструментите на стила и какво реално иска душата ни, за да се чувстваме завършени и щастливи в облеклото си.

Втора среща

Във втората среща продължаваме с обсъждане на цветове, цветови комбинации и контрасти, които са подходящи за теб, също как да ги носиш и съчетаваш. За тази цел ми трябва портретна снимка, направена според конкретни изисквания. Ще тестваме на специален тренажор, където можеш да видиш реално как реагира кожата ти на цветовете, за да подберем тези, които ти отиват най-много, както и тези, които е препоръчително да избягваш. Важен момент е да определя и твоите неутрални цветове, в които да организираш базовия си гардероб. Ще ти покажа на тренажора готови цветови комбинации в твоята палитра, които да използваш, за да те улесня максимално занапред при създаване на цветови съчетания в гардероба ти.

Трета среща

Третата среща е посветена на физикалните особености на тялото. Отново ми трябва снимка, но на фигурата ти, за да ти покажа архитектурата и спецификата на твоята фигура. За да изглеждаш добре е важно да я спазваш – това са пропорции, мащаби и конкретни особености. Развила съм такъв подход благодарение на това, че съм художник, но най-вече на професионалното си виждане на стилист и опита си. Ще работим над това какво и как да прикриеш и какво да акцентираш, за да изглеждаш по начина, по който желаеш, като коствено ще работим върху увереността и самооценката. Ще ти предложа конкретни визии за твоя психотип и фигура, с които да внесеш разнообразие и свеж полъх в гардероба си.

Срещите са онлайн или на живо (ако си от Варна), в удобно за мен и теб време,  като получаваш базов файл от 3-4 страници с твоя „Персонален наръчник за пълна стилна промяна“, който е включен в цената и е описан, за да си го препрочиташ при нужда. Разширен файл можеш да получиш по желание срещу заплащане.

Какво включва нашата Програма "Пълна промяна на стила"?

Какво получаваш като резултат:

  • Огромна база знания за себе си, улесняваща процеса на избор на дрехи оттук нататък;
  • Пазаруването ще се превърне от безцелен в осъзнат процес;
  • Ще внедриш в гардероба си нови артикули, които подхождат идеално на новото ти АЗ;
  • Програмата ще ти спести маса пари и време от неподходящи покупки, които трупат вина и неудовлетворение в гардероба ти;
  • Ще бъдеш всеки ден стилна и с различни визии, които ще те утвърждават като успешна и красива жена;
  • Ще придобиеш увереност в себе си и в избора си, независимо от възрастта и силуета;
  • Ще ти препоръчам магазини, където да пазаруваш според формите на тялото си;
  • Но най-важното е – ще осъзнаеш колко уникална и неповторима си, въпреки несъвършенствата, които виждаш. Ще преоткриеш своята индивидуалност, за да живееш щастливо, в хармония и баланс със себе си.

Изберете правилната услуга за себе си и придобийте увереността, за която винаги сте мечтали! Вижте как можете да постигнете всичко това тук!

Инвестиция: 299 лв.

Допълнително се заплаща:

  • Подробен файл с обяснения от консултите ни и предложения за визии, подходящи за теб и тествани на тренажор за стил с твоята снимка – 45 лв.
  • Запис на срещите ни, проведени на платформата ZOOM – 30 лв.

С цел избиране на най-добрата услуга лично за теб, имаш възможност за 15-минутна безплатна първоначална консултация с мен, за да определим максимално добре твоите нужди!

Всеки попълнил формата получава 15 минутна БЕЗПЛАТНА КОНСУЛТАЦИЯ!

Клиентите за нас:

Pin It on Pinterest