Програма „Цветови анализ + Личен стил и анализ на фигурата“

Програма „Пълна промяна на стила“

Искаш ли да имаш красив и функционален гардероб в който всеки ден да изглеждаш красива, неотразима и различна? Да изглеждаш съвременно, стилно и младежки?

Ако си позагубила вдъхновение или си недоволна от себе си, а може би ти трябва спешна стилна промяна в унисон с новото ти АЗ, тогава тази програма е за теб!

Затвори очи и си представи, че когато отвориш гардероба си, пред теб стоят 50 различни, готови за обличане стилни комбинации на дрехите ти с които още утре ще се чувстваш стилна, уверена и неотразима. Хората ще се обръщат след теб, приятелките ще те гледат със завист, а мъжът ти отново ще те гледа с възхищение, а може би и други мъже!

Остава само да избереш коя искаш да бъдеш днес! Дрехите ще стоят перфектно на фигурата ти, ще сияеш в цветовете им и идеално ще подчертават достойнствата ти. Най-после гардеробът ти ще стане разнообразен и функционален, а дрехите ще ти носят удоволствие, увереност и радост.

Но, за съжаление в повечето случаи не е така. Гардеробът е претрупан от вещи, които са ти омръзнали до болка, някои от тях не носиш, други обличаш с неудоволствие, трети чакат реда си като отслабнеш може би. Или са разнопланови и не се съчетават по между си, а може би еднотипни и са ти омръзнали. Други си стоят с етикетите и чакат по-добри времена! В резултат подаряваш на роднини или продаваш на безценица и пак си със старите дрехи!

Какво включва нашата Програма „Цветови анализ + Личен стил и анализ на фигурата“?

Тази пакетна програма съчетава двата основни анализа – Цветови анализ и Личен стил и се състои от 3 онлайн срещи провеждани във вайбър или месинджър, за които ни трябва само добра интернет връзка.

Програмата протича онлайн или на живо, ако си от Варна, в удобно за нас време.

Създадената от мен програма е пълен цветови и стилен персонализиран анализ, който показва всички физически параметри, с цел улесняване избора на дрехи и постигане на перфектна визия.

Първа среща

В първата среща се концентрираме върху това как искаш да те възприемат хората и какво впечатление да направиш според целите и задачите в живота си. Ще получиш няколко въпросника и теста за попълване, чиято цел е да открием кои психотипи имаш заложени в себе си. Търсим кой от тях е доминантен и как да ги адаптираш според лайфстайла и целите в живота ти. Психотипите ни помагат да разберем как характера ни влияе върху инструментите на стила и какво реално иска душата ни, за да се чувстваме завършени и щастливи в облеклото си. Моята задача е да ти предложа стилове, които подхождат на твоето излъчване, физикални особености и стил на живот. И резултатът е една различна и красива жена, която се гледа с възхищение в огледалото.

Втора среща

Във втората среща обсъждаме цветове, цветови комбинации и контрасти, които са изгодни за теб, също как да ги носиш и съчетаваш. За тази цел ми трябва потретна снимка направена според конкретни изисквания. Ще тестваме на специален тренажор където можеш да видиш реално как реагира кожата ти на цветовете, за да подберем тези които ти отиват най-много, както и тези, които е препоръчително да избягваш. Важен момент е да определя и твоите неутрални цветове, в които да организираш базовия си гардероб. Ще ти покажа на тренажор готови цветови комбинации в твоята палитра, които да ползваш, за те да улесни максимално занапред при създаване на цветови съчетания в гардероба ти.

Трета среща

Третата среща е посветена на физикалните особености на тялото. Отново ми трябва снимка, но на фигурата ти, за да ти покажа архитектурата и спецификата на твоята фигура. За да изглеждаш добре е важно да я спазваш – това са пропорции, мащаби и конкретни особености. Развила съм такъв подход благодарение на това, че съм художник, но най-вече на професионалното си виждане на стилист и опита си. Ще работим над това какво и как да прикриеш и какво да акцентираш, за да изглеждаш по начина по който желаеш, като коствено ще работим върху увереността и самочувствието ти. Ще ти предложа конкретни визии за твоя психотип и фигура с които да внесеш разнообразие и свеж полъх в гардероба си.

Какво включва нашата Програма "Пълна промяна на стила"?

Какъв резултат да очакваш:

 • Огромна база знания за себе си улесняваща процеса на избор на дрехи оттук нататък.
 • Пазаруването ще се превърне от труден и безцелен в осъзнат процес.
 • Ще внедриш в гардероба си нови артикули, които подхождат идеално на новото ти АЗ.
 • Програмата ще ти спести маса пари и време от неподходящи покупки, които трупат вина и неудовлетворение в гардероба ти.
 • Ще бъдеш всеки ден стилна и с различни визии, които ще те утвърждават като успешна и красива жена.
 • Ще придобиеш увереност в себе си и в избора си независимо от възрастта и фигурата си.

Инвестиция: 490 лв.

Какво получаваш от консулта?:

 •  Подробен писмен файл с обяснения, рекомендации и съвети от консултите ни.
 • Look Book със стилни визии, които веднага можеш да внедриш в гардероба си.
 • Тренажор с цветовите комбинации за твоята комплексност, които веднага да използваш.
 • Онлайн цветова палитра с която да пазаруваш лесно и удобно.
 • Видео запис на срещите ни в платформата ZOOM.

С цел избиране на най-добрата услуга лично за теб, имаш възможност за 15-минутна безплатна първоначална консултация с мен, за да определим максимално добре твоите нужди!

Всеки попълнил формата получава 15 минутна БЕЗПЛАТНА КОНСУЛТАЦИЯ!

Клиентите за нас:

Pin It on Pinterest