Услуги

Програма Цветови Анализ

Изграждане на индивидуална палитрата от цветове, които подхождат точно на теб и ти помага да изразиш своята индивидуалност и стил!

Програмата се състои от една среща с продължителност от час и тридесет мин до 2 часа, която протича онлайн на вайбър или месинджър.

Възползвай се сега от специалните ни услуги и засияй от красота! 

Разбери кои са цветовете, които те правят по-свежа, млада и отпочинала! 

Стилът ни, това е сигнала, който подаваме към другите, говорейки за това кои искаме да бъдем и как да ни възприемат. Целостта на стила се създава като отражение на характера, темперамента и целите ни.

Целта на консултацията е да разкрие твоята уникалност, да определи особеностите на фигурата, кройката и да създаде идеалния силует на дрехата. Правилният избор на кройка, принтове, материи и десени създава различни визуални корекции и акцентира върху достойнствата ти.

Разкрий своята уникалност! 

Програма Личен стил
Програма „Пълна промяна на стила“

Искаш ли да имаш красив и функционален гардероб, с който всеки ден да изглеждаш стилна? Затвори очи и си представи, че като отвориш гардероба си, пред теб стоят 20 различни стилни комбинации на дрехите ти, с които още утре ще се чувстваш стилна, уверена и неотразима.  

Остава само да избереш коя искаш да бъдеш днес!

Предполагам че фразата „Нямам какво да облека за довечера“ ти е до болка позната. Веднъж открила своите цветове и стил, ще започнеш да експериментираш с новото, което означава че ти предстои да прочистиш гардероба си от стари и неподходящи за теб дрехи и да започнеш успешно да съчетаваш любимите си дрехи с новите си попълнения, за да улесниш максимално живота си!

Програма Детокс на гардероба
Стилист онлайн 24/7

Това е въпросът, който всяка една жена си задава непрестанно. Тук имате възможност да откриете и неговия отговор!

Услугата важи само за дами, които вече са ползвали моите програми. Ако имате нужда от съвет на момента за специален повод, събитие или важна среща, за вас е услугата „Създаване на хармоничен образ онлайн от вещите във вашия гардероб“!

Ако сте в процес на шопинг и се двоумите дали дадена дреха си заслужава инвестицията, услугата „Шопинг онлайн в магазина“ ще ви бъде от полза. 

Pin It on Pinterest