Програма „Старт в промяна на стила“

прмяна на стила

Тази програма представлява надградена пакетна услуга от Програма Анализ на цветовете + Анализ на фигурата и личен стил + Шопинг консултиране, с цел по-успешно и леко преминаване през целия процес.

Изключително изгодна като цена в пакет, както и по отношение бързина на резултатите, които да очакваш. Реално спестяваш от цената на шопинг асистенция (60лв на час) и получаваш моята професионална помощ при пазаруване в рамките на 10 – 15 дена.Продължителността на програмата е до 4 седмици, защото самият акт на промяна на стила и гардероба е дълъг процес. На осъзнаване, приемане и промяна, които не се случват с един замах.

Наблюденията ми като специалист по психология на стила са, че се появяват ограничения и бариери, които могат да спрат или забавят процеса. Знаете, че за да се имплементира една промяна са нужни поне 21 дена и това, че имаме желание не е достатъчно!

Какво ти предлагам в тази програма?

Програмата включва 3 онлайн срещи и проследяване процеса на закупуване на новите вещи за твоя гардероб.

Първа среща

Стартираме със среща за определяне на Психотипите. В нея анализираме как се проявява характера ти по отношение на стил, кройка, материя, принт, макиаж, прическа, аксесоари и т.н.

Втора среща

Втората среща правим анализ на цветовете и получаваш индивидуална палитра от нюансите, които ти отиват и разкриват максимално красотата ти. Както и тренажор с интересни и креативни цветови комбинации, подходящи за теб.

Трета среща

В третатата среща разглеждаме нюансите във фигурата, за да ти предложа подходящите за теб кройки, материи, детайли и стилистика в облеклото.В специален Look Book ти предлагам стилово направление и стилни визии, които да паснат идеално на твоя вкус, желания и потребности.

моден стилист

Четвърта стъпка

Четвъртата стъпка е набавяне на вещите за твоя нов гардероб, като тя може да се проведе онлайн, ако не си от Варна. Пазаруваш с моя подкрепа в избраните от нас магазини според твоите нужди и бюджет.

Ще ти помогна да прилагаш на практика всичко научено до тук, както и допълнителни съвети как да съчетаваш вещите по между им. Ще получиш списък с краткосрочни и дългосрочни покупки, необходими конкретно за твоя гардероб. Пазаруването ще е осъзнато с цел да ти покажа подход и система, която да прилагаш на момента. Така постепенно ще създадеш стила, за който мечтаеш. Целта е да приложим наученото на практика и да изградим нови шопинг навици.
Това ще улесни процеса на покупка и ще те води лесно. Вместо да губиш сама време, нерви и пари при избиране на правилната за теб вещ. Ще пазаруваш осъзнато, със списък и система, а не емоционално и хаотично. Ще имаме минимум 10 дена през които аз ще съм до теб в избора ти на вещи. Ако не си от Варна, ще ми пращаш снимки с пробваните от теб вещи, в уговорено от нас време и получаваш аргументирана обратна връзка. Ако си от Варна, ще организираме шопинг на живо в удобно за двете време.
Под мое ръководство и наблюдение ще започнеш да купуваш вещите, за които си получила предложение в твоят файл с стилни визии – Look Book. Ще започнем внимателно да въвеждаме нови дрехи, за да създадеш един красив и оптимално работещ за теб гардероб, който е съобразен с твоите нужди и бюджет.

  Инвестиция: 590 лв.

  Какво получаваш от програмата?:

  • Подробен писмен файл с обяснения, рекомендации и съвети от консултите ни.
  • Look Book със стилни визии, които веднага да внедриш в гардероба си.
  • Тренажор с цветови комбинации за твоята комплексност, които да използваш на момента.
  • Онлайн цветова палитра, с която да пазаруваш лесно и удобно.
  • Видео запис на срещите ни в платформата ZOOM.
  • Ще ти препоръчам магазини където да пазаруваш според фигурата, психотипа и бюджета ти.
  • Списък на вещите, които е необходимо да докупиш в дългосрочен и краткосрочен план.
  • Моята постоянна подкрепа при избор на новите вещи и пазаруване в продължение на 15 дена.

   С цел избиране на най-добрата услуга лично за теб, имаш възможност за 15-минутна безплатна първоначална консултация с мен, за да определим максимално добре твоите нужди!

   Всеки попълнил формата получава 15 минутна БЕЗПЛАТНА КОНСУЛТАЦИЯ!

   Клиентите за нас:

   Pin It on Pinterest