Моята история

Добре дошли!

Казвам се Десислава Димитрова и щом сте дошли на тази страница, значи вече имате отношение към стила. Виждала съм как моите клиенти започват от „Не харесвам себе си“ „Стилът ми не става“ „Ще изчакам да отслабна и тогава ще започна“.

Мили дами, животът и тук и сега! Не заслужавате да чакате, за да бъдете щастливи и успешни!

Аз съм сертифициран имиджмейкър, моден стилист и мотиватор.

Обожавам да инвестирам енергия в дами, които имат отношение към стила. Обичат да работят върху себе и да се развиват. Моят таргет е осъзнатата жена, която се стреми към себе си. Иска да живее автентично и уникално през себе си. Като консултант по цветови анализ и стил за мен е чест да подкрепя вашите лични процеси на промяна. За мен е важно да ви споделя знанието, което притежавам.

Моята история-Style by Desi
Какво Ви обещава Style By Desi?

Като стилист имиджмейкър ви обещавам 3 неща:

Да ви помогна да изградите успешни отношения със себе си и да се чувствате щастливи всеки ден от начина, по който изглеждате и впечатлението което правите.

За мен са важни вашите резултати и мога да ви кажа как да ги постигнете. Как да пренастроите съзнанието си за промени и как реално да ги получите.

Като стилист имиджмейкър мога да ви помогна да станете по-уверени за начина по-който изглеждате. Смятам, че самооценката е пряко свързана с външния ни вид и умението да правим точното впечатление, за да сме успешни в работа и връзките си.

За мен жената е като картина. Съгласни ли сте с мен?

Като стилен консултант и художник, какъвто наистина съм, аз водя дамата в избора на най-подходящите за нея цветове, принтове, материии, текстури, форми и кройки, които й стоят великолепно и я карат да се чувства красива и женствена.

В резултат тя получава един удобен и функционален гардероб с дрехи, в които когато се облече и се погледне в огледалото да си каже: „Уау, аз наистина съм уникална!“

Освен това този гардероб й спестява маса пари от всички онези емоционални покупки, които трупат вина и неудовлетворение в нас.

Разпознавате ли се в тази жена?

Ако да, ще се радвам да се видим на мои лични сесии или в обучителните ми групи по стил, където не само се учим, но и се вдъхновяваме и създаваме една прекрасна женска атмосфера. Зная, че в това което правя като личен стилист има много потенциал, защото виждам резултатите на моите прекрасни клиентки, които ми споделят усещането, че вече се завръщат към себе си благодарение на стилната промяна.

 

Жената е като картина!

Pin It on Pinterest