Програма Личен стил и анализ на фигурата

Програма Личен стил

Стилът ни, това е сигнала, който подаваме към другите, говорейки за това кои искаме да бъдем и как да ни възприемат. Целостта на стила се създава като отражение на характера, темперамента и целите ни. Целта на консултацията е да разкрие твоята уникалност, да определи особеностите на фигурата, кройката и да създаде идеалния силует на дрехата. Правилният избор на кройка, принтове, материи и десени създава различни визуални корекции и акцентира върху достойнствата ти. И най-вече да разкрие душата на жената, която носи дрехата! Твоето истинско АЗ!

Програма Личен стил е за теб ако:

  •  Търсиш своя индивидуален стил, който да пасне на целите и да те води към успех;
  • Не си доволна от досегашния си стил и искаш да го промениш;
  • Имаш нужда от съдействие за комбиниране на дрехите така, че да подхождат идеално на фигурата ти;
  • Гардеробът ти е пълен с еднотипни модели рокли, поли и панталони, които са ти до болка омръзнали;
  • Имаш много разнопланови по стил дрехи, които не се комбинират по между си;
  • Губиш много време по магазините в избор на правилните за теб дрехи;
  • Правиш емоционални покупки, които после не носиш и в крайна сметка ходиш с едни и същи дрехи;

Какво обхваща нашата Програма Личен стил и анализ на фигурата?

Програмата Личен стил се състои от две онлайн срещи по 60 мин, които протичат във видео връзка във вайбър или месинджър. В първата среща определяме кои са водещия Психотип в теб и тези, които са допълнителни. След като ги открием определяме стилът, който хармонира с твоите вътрешни усещания, лайфстайл и цели в живота ти.

Втората среща ще определим пропорциите и линиите в тялото ти и ще ти дам техники как да прикриеш несъвършенствата на фигурата и да подчертаеш достойнствата си. Ще ти покажа как да балансираш фигурата си с помощта на правилните дължини на дрехите, мащаби и ниво на талията. Вече няма да се фиксираш в несъвършенствата, а ще преместиш фокуса върху силните си страни. Ще получиш рекомендации за материите, които да носиш, прическата, очилата и аксесоарите. Всеки ден ти давам задачки, които да изпълняваш за да можеш да свикнеш с промяната и да внедриш лесно новия стил и актуални предложения.

Цена на услугата: 280 лв.

Какво обхваща нашата Програма Личен стил?

Какво получаваш след консулта?

  • Look Book с примери със стилни образи и комбинации, подходящи за твоят Психотип, които веднага можеш да внедриш в гардероба си.
  • Писмен файл – практическо ръководство с рекомендации, съвети и обяснения за спецификите на твоята фигура и стилно направление.
  • Видео запис на срещата ни в зум.

С цел избиране на най-добрата услуга лично за теб, имаш възможност за 15-минутна безплатна първоначална консултация с мен, за да определим максимално добре твоите нужди!

Всеки попълнил формата получава 15 минутна БЕЗПЛАТНА КОНСУЛТАЦИЯ!

Pin It on Pinterest