Програма Личен стил и анализ на фигурата

Програма Личен стил

Как да съчетаваме дрехите си правилно?

Стилът ни, това е сигнала, който подаваме към другите, говорейки за това кои искаме да бъдем и как да ни възприемат. Целостта на стила се създава като отражение на характера, темперамента и целите ни.

Целта на консултацията е да разкрие твоята уникалност, да определи особеностите на фигурата, кройката и да създаде идеалния силует на дрехата. Правилният избор на кройка, принтове, материи и десени създава различни визуални корекции и акцентира върху достойнствата ти.

Стайлинг анализът е за теб ако:

  • Търсиш своя индивидуален стил, който да пасне на целите и да те води към успех
  • Не си доволна от досегашния си стил и искаш да го промениш
  • Имаш нужда от съдействие за комбиниране на дрехите така, че да подхождат идеално на фигурата ти
  • Гардеробът ти е пълен с еднотипни модели рокли, поли и панталони, които са ти до болка омръзнали
  • Имаш много разнопланови по стил дрехи, които не се комбинират по между си
  • Губиш много време по магазините в избора на правилните за теб дрехи;
  • Правиш емоционални покупки, които после не носиш и в крайна сметка ходиш с едни и същи дрехи

Какво обхваща нашата Програма Личен стил и анализ на фигурата?

Програмата Личен стил и анализ на фигурата се състои от две онлайн срещи по 60 мин, които протичат във видео връзка във вайбър или месинджър. В първата среща определяме кои са водещите Психотипи в теб, а те са 5 Класик, Романтик, Естественик, Гамин и Драма. След като ги открием определяме стилът, който хармонира с твоите вътрешни усещания, лайфстайл и цели в живота ти.

Втората среща ще определим пропорциите и линиите в тялото ти и ще ти дам техники как да прикриеш несъвършенствата на фигурата и да подчертаеш достойнствата си. Ще ти покажа как да балансираш фигурата си с помоща на правилните дължини на дрехите, мащаби и ниво на талията.   Ще получиш рекомендации за материите, които да носиш, прическата, очилата и аксесоарите. Аз ползвам онлайн тренажори в които ще направим нагледните тестове за стил и материи. 

След срещите получавате във файл практическо ръководство с рекомендации, снимки и примери за стилни визии, които можеш да преглеждаш когато пожелаеш. Време е да засияеш като избереш правилната услуга за себе си! Разбери коя е тя тук!

Цена на услугата: 180 лв.

Какво обхваща нашата Програма Личен стил?

Допълнително се заплаща:

  • Подробен файл с обяснения от консултите ни и предложения за визии, подходящи за теб и тествани на тренажор за стил с твоята снимка – 35 лв.
  • Запис на срещите ни, проведени на платформата ZOOM – 30 лв.

С цел избиране на най-добрата услуга лично за теб, имаш възможност за 15-минутна безплатна първоначална консултация с мен, за да определим максимално добре твоите нужди!

Всеки попълнил формата получава 15 минутна БЕЗПЛАТНА КОНСУЛТАЦИЯ!

Pin It on Pinterest